Miniaturas espaňolas

Miniaturas espaňolas

Anotace: un millón de gracias, Néstor León Delgado

I.
- abróchense los cinturones
(para mi madre)

přistání v madridu
a dítě křičí
asi mu v letadle
nebývá fajn
proto ho matka kolébá
a ono cítí její teplo
které hřeje víc
než španělské slunce

II.
- para bailar la bamba se necesita una poca de gracia
(para tí)

vířím v latinskoamerickém rytmu
doprovází mě tleskot dlaní
a kastanět a svět se točí
mám v krvi sangrii a oheň
chci být sveden a svádět
milovat se s celým světem
a pro Tebe zemřít v aréně

III.
- buen camino amigo mío...
(para mí)

někde v dálce je místo
které máš už dávno v srdci
naděje láska víra
je jedno odkud jsi
je jedno čemu věříš
snad ta cesta je cíl
a až uvidíš světlo
nebudeš prázdnou nádobou
a na Praza do Obradoiro
ti po tváři začnou téct slzy
Autor Maro Deives, 12.08.2009
Přečteno 283x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Tacca, Markéta G., Psavec, Demedalex, Jana M., labuť, al-pacino, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

23.09.2010 09:51:00 | PIPSQUEAK

Je v tom cit!

13.08.2009 12:08:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí