Cesty životem

Cesty životem

Anotace: O některých rozhodnutích víme dlouho dopředu jak dopadnou, ale my je přesto uděláme, jako dítě jež se spálí o kamna

I cesta může mít cíl
mě však lákají cesty bez cílné
poutě, kdy urazil bych tisíce mil
jako bych pro tyto cesty stvořený byl

Po cestě kráčím,vidím rozcestí
chci jít vpravo a zároveň vlevo
jít cestou ryzí či cestou neřestí
nemám dvě já, jaké neštěstí

Vím co je vpravo, vím co je na levé straně
srdce volí jednu cestu, nohy jinam kráčejí
diváci na mě hledí, nezlobím se na ně
cíl na mě nepočká, jak domnívám se planě

Chci kráčet zase dál
již nechci žádné rozcestí
teď abych si cestu vybrat bál
kdo ví zda padnu do pasti
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, Lioness, labuť, al-pacino, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejde zůstat stát i když se někdy člověk spálí... Vítej mezi námi!

13.08.2009 08:59:00 | labuť

cesta je cíl

13.08.2009 08:06:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí