Zloděj ze zlatnictví

Zloděj ze zlatnictví

Anotace: Všechna slova na "z".

Zlý zloděj zvaný Zikmund
zrána zničil zlatnictví.
Zlato zmizelo,
zůstaly zanedbatelné zbytky.
Znepokojující zprávy!


Zikmund zavýská,
zase získal zisk.
"Zloděj zvítězil!"
zvolá zvesela.


Zato zlatník zuří.
"Zase zloděj!" zavolá.
"Zatracený Zikmund!"


Zatímco zlatník zuří,
zubař zřel Zikmunda.
Zavolá zlatníkovi.
Zlatník zajásá: "Zlatý zubaři!"


Zikmund zpanikaří:
"Zatraceně, zemřu!"
Začíná zdrhat.
Zakopává, zaklíná zlatníka, zubaře.


Zlatník zvesela zavolá za Zikmundem:
"Zdrhej, Zikmunde, zdrhej!"
Zikmund zoufale zavyje. Ztratil zlato!
Zlatník zvolá:
"Zloděj zmizel, zlatnictví zachráněno!"
Autor Werika, 13.08.2009
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Henrietta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

XD vtipné! To rozhodně!

09.09.2009 20:38:00 | Henrietta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí