V hávu všedního dne

V hávu všedního dne

Anotace: Sestřičce

Sbírka: Smutek

Nakonec to přece jen přišlo,
v hávu všedního dne.
Bíle dezinfikované jitro.
Bolest v prsou se ti dme.

Naproti oknu v leže z postele,
o dva dny dříve, než přijde neděle,
v bolesti se potichu modlíš,
s andělem nad hlavou o milost prosíš.

A po noci prý vždy přijde ráno,
s výjimkou zatmění slunce,
co psáno není, není ani dáno,
nenávist chovám ke zvuku zvonce.

Já naději ukrytou mám pro tebe,
sestřičko zoufalá v blízkosti Smrti,
je spoutána pouty hebkého pramene
vlasů, s nimiž život vrátí se ti.
Autor Elvien, 13.08.2009
Přečteno 354x
Tipy 15
Poslední tipující: Rootness, Pevya, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Štěpina G, al-pacino, Tacca, klaris.mertlice, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná

15.08.2009 08:54:00 | Romana Šamanka Ladyloba

tedy hezká ... brrr, ta moje husákovčina

15.08.2009 08:54:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Na ponekolikate, ale presto ji mam, krasna.

13.08.2009 22:30:00 | klaris.mertlice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí