Není spočinutí

Není spočinutí

Anotace: ...

Není spolehnutí na city, co nutí
Stále měnit směr
Není spočinutí
Před jižním pólem, touha stáčí se na sever
Není obejmutí a prázdnota sama sebe jen vzduchem naplnit se chce
Jen pro to umlknutí
Na chvíli vrazit mezi supy a sbírat zbytky odvahy
Poslední nadechnutí k tomu
Skončit
Nevlastnit, jen moci přebývat
Nežádat jen ze sebe dát
Nesoudit a naslouchat
Prchnout hladové touze a chtíči
Co přišel, ač nežádán
Tam kde je smrt, je pravdou klam
Na konci shoří, kdo nebyl zván
Autor Lifebreath, 13.08.2009
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí