moje zpoved

moje zpoved

Anotace: clovek si musi pomoct sam. vyhrabat se ze sracek, zvednout hlavu, jit dal. tohle sem udelala a du. delam co chci, mirim kam chci, opoustim koho chci a sem s kym zrovna ted chci bejt. neni to dokonaly, ale je to krasny. nechci se toho vzdat.

0:05
v mistnosti sedi 13 lidi
vcetne me
kazdej z nas se sveruje
vsem okolo
se svejma radostma i starostma
ostatni mlcej a poslouchaj
nebo nevnimaj
ale sledujou toho jednoho.

------------------------------

promlouvam anonymne

------------------------------

v kazdym sem nechala cast sebe
moje duse je ted rozkouskovana
a dily do sebe uz nikdy nezapadnou
to, co mi zbylo, je chtic a radost
touha zit.

nechci se vracet
a ani premejslet nad budoucnosti



moje pritomnost neni o sexu
ale o poznavani.
dalsich lidi a jejich pribehu
sleduju konce i zacatky
a sama nejsem asi v zadnym
stadiu

.


nevim jestli stoupam
nebo padam.

vim jen kam


.



muj zivot ma cenu
citim kazdou vterinu
a miluju jeho blizkost.


sem omamena a nebo okouzlena
stastna i nestastna

.

necitim uz ale zadny prazdno
vzdala sem se jednoho snu
a probudila se.


tohle je moje realita
moc nespim a hodne touzim
proste du, ja neodchazim
stojim, nikdy se ale nezastavim
placu, netrpim


smeju se a venuju dalsi kus sebe jemu.




nejsem s nim
nejsem ani bez nej.



miuluj chtic a chci lasku
jen davat
ted nic nebrat
.


mlcet nahlas
a vnimat bez myslenek


myslet bez prani
nic si neslibovat
jen jemu prisahat.

vernost nevernosti
zit pritomnosti
ke spanku ukladat a sama spat.



.

nic neskrejvat
jen objevovat.




nebat se ztrat
ztracet strach






jen Milovat*




/čžáčížářéžáéířžářéžářžáéí/
čžuřžřéžáířžáéčřážřéžáéířčážčé
Autor embryo v hlave, 14.08.2009
Přečteno 407x
Tipy 23
Poslední tipující: Samotář Samotinký, Woski, už ne pernikova princezna, kucky, Cassandra, mattoni.uz.neni, Lacosta1, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proste du, ja neodchazim

!!! to nema chybu...pusobi to na me hodne dobre, mam z toho fajn pocit, je to sebejisty a spokojeny...takova ta nevinna radost ze zivota, kdy cloveka tesi vsechno..je to super, kdyz se stane neco, co da cloveku moznos to takhle videt... a cely je to bajecne napsany, uplne sem to hltala...

16.08.2009 17:12:00 | mattoni.uz.neni

tohle je moje realita
moc nespim a hodne touzim
proste du, ja neodchazim
stojim, nikdy se ale nezastavim
placu, netrpim

...tak tohle je tak pravdivý, tak moc pocitový...nemůžu u toho dýchat(a to je fakt, né nějaká věta na okouzlení!)...

14.08.2009 23:20:00 | Lacosta1

jen milovat... bojim se, ze casem budes chtit nejakou lasku "dostavat".. i kdyz to neni zadna vec, se kterou by se alo jen tak hejbat.... proste doufam, ze budes al stastna :)

14.08.2009 20:21:00 | stmivani.na.lepsi.casy

k zamyšlení

14.08.2009 12:49:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí