Sousedce

Sousedce

Anotace: To je tak, když vás naštve jedna holka z baráku, tak co uděláte? Složíte jí básničku.

Chceš se rvát – se slzou na tváři
mračíš se – nic se ti nedaří
světlo se rozsvítí
a ty uvolníš svůj hněv
ale u mě se roznítí
jen další smích a zpěv

zašlap mě do země
bij mě do hlavy
škrť, kousej, drápej – ulev si
vždyť to přece chceš

Bylo to snadné tak
narostla ti ramena
co ale připravím ti však
abys odešla zklamána
to nechám si projít hlavou
a pak odpovím ranou

si myslíš, že jsi sama
že celý prostor je jen pro tebe?
Že ostatní se mají zbláznit
když si chceš užít nekonečnou chvilku

Plivat na tě jsem chtěl
A budu zas plivat
Kam by ten svět spěl
Kdyby se k tobě měl sbíhat
Ale dělat ostudu
si kvůli tobě nebudu

Domluvil jsem a dost
dlužíš mi omluvu
a pak mi už nelez na oči
nepotřebuji tě
Autor lexus, 14.08.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Sweet KiWi, Lioness, al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky vyjádřený pocit

09.12.2009 09:36:00 | hypertenze

..mračíš se-nic se ti nedaří
světlo se rozsvítí
a ty uvolníš svůj hněv,
ale u mě se roznítí
jen další smích a zpěv..
Tak to je dokonalé, jako by jsi mi mluvil z duše :-)))ST

27.11.2009 14:49:00 | Sweet KiWi

tak ju ...

14.08.2009 08:06:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí