V noci na střechách

V noci na střechách

Anotace: jeden Démon a jeden Poet a pár odhalení za nocí bezesných..

ten starý příběh se dnes opět odehrává
kolem hlavy se snů jízda točí
krásy vhled mi vteřinami den zdobí
právě sedím a příběh se stává živým

krok za krokem dny plynou ač vteřiny tryskem letí
neptá se nikdo proč přání se sama v nás vkradou
lest je svatou když majestát vinou trpí
blázen se raduje vždyť král není zrazen

to já a sny, to já a Ty , to my žijeme své dny…
Autor Valemart, 14.08.2009
Přečteno 195x
Tipy 2
Poslední tipující: Ja-Mijina, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí