°°Sklenice

°°Sklenice

Anotace: skrz mě

Můžu sníst svou tvář
chytit se do skleněného výrazu
a stihnu to v obvyklém čase.

Za okny vlaku
jsem pro tebe znova cizí.

Můžu snís své nohy
až budu mít znova
prokleté nutkání
opouštět.

Mám strach, že jednou
proletí letní vůně mozkem
a opustím i sebe samu

Můžu sníst i celou sebe
až si nevzpomeneš
až nebudu chybět
ani sobě

Zítra.
Autor chewing machine, 14.08.2009
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Hubert Müller, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí