Někdy je lepší neusínat

Někdy je lepší neusínat

Anotace: Tears an Rain http://www.youtube.com/watch?v=rpGROw2PWaA

Každý máme svoje rána
a já ještě stále ležím sama
a cítím v duši stýskání
a konvice pískání
mě tahá do kuchyně
na začátek dalšího dne.

Sotva se otočím k oknu
sotva před obchodem zmoknu,
už je poledne
a jako posledně,
jako včera i předtím,
přemýšlím a sním.

Sním o návratu v čase,
dát sbohem zoufalé kráse
osamocených večerů a nocí,
když den bez smyslu zas končí.
A zítra ráno mě zase vzbudí zima.
Někdy si říkám, že je lepší neusínat.
Autor mozec, 14.08.2009
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, padající do neznáma, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak hodně mi to něco připomíná

14.08.2009 16:43:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí