Přání do Nového roku

Přání do Nového roku

Anotace: ???

31.12.2008 18:10

Přání do Nového roku

O´Bože,
konec starého roku před námi
a začátek nového za ním
co vše nás čeká
až přeběhne noční ručička na hodinách
co vše na nás kouká
v různých zákoutí
však jedno víme a očekáváme
změny v nás
spousty lásky
a upřímných srdcí
nový krok do všeho nového
a našich životů

O´Bože,
dej nám sílu
ať to vše zvládnem
a zlu se postavíme
ještě více nežli předtím
a svým milím a blízkým
se plně věnujem
i našim láskám
jež tolik milujem
a více si svých
přátel a drahých našich
vážíme a ve svých srdcích
si je s úctou chráníme

O´Bože,požehnej nám všem......
Autor JarekBrnoCz, 14.08.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"hl.našich životů" - ???

14.08.2009 17:05:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí