Letmý dotyk

Letmý dotyk

Anotace: pociťovka

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Letmý dotyk konečky tvých prstů,
vrývá se mi pod kůži.
Já tahám za pomyslnou brzdu,
mé zorničky se lehce zúží.

Letmý dotyk - pocit bezpečí,
sama sobě lhářem.
Má touha svíjí se ve smrtelné křeči,
sama sobě bezcitným žhářem.

Letmý dotyk - slzy orosily víčka,
však ústa v úšklebek se svíjí.
Už dohasíná má rudá svíčka,
do koberce se víno rychle vpíjí.
Autor Satha, 14.08.2009
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Zasr. romantik, Kamil Princ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

15.08.2009 18:13:00 | padlý anděl

Celá je fajn.

15.08.2009 13:01:00 | Psavec

Souhlas s Kamilem

15.08.2009 00:24:00 | Zasr. romantik

Zejména první sloka se povedla.

14.08.2009 21:18:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí