O ženách

O ženách

Anotace: Ženy jako knihy, muži jako čtenáři..co více dodat

Přemýšlel jsem
ve svých snách
přemýšlel jsem mimo sny
Sekundy, minuty dny
Chci napsat báseň o ženách

Dívky, slečny, dámy, ženy.
Jste knihami, každá s jiným rubem snad
každý, čte knihu co má rád
Každý máme jiný příběh, rozečtený

Můžeme se procházet mezi regály,
Konečky prstů hladit hřbety knih
ty nesčetné příběhy o ženách,
v regálech uložených
jsou zde ženy, co potkáme
i ty co jsme potkali

Kdykoliv můžeme přestat číst
v životech našich přítelkyň či lásek
A vezmeme si jinou z těch mnoha krásek
a nebo otočíme další list

Někoho baví četba klidného rázu,
jiný radši prudčí spád
ona ho nechce, on má ji rád
Tam láska vede k smrti a k
zlomeného vazu

Všichni čteme příběhy,
našich dívek, žen a dam
Můžeme číst bez něhy
i takové já znám.
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí :) ST

21.10.2009 21:32:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí