* Pirát *

* Pirát *

Anotace: *,,*,,*,,*

-------------------------------------

* myšlenky se toulají *

* v zákoutí tvých šatů *

* andělští ďábli šeptají *

* že pirátem já mám se stát *

* přikrásti se potají *

* a do skrání ti zašeptat *

* pomaličku zažhni paní svíci *

* teď vyloupím tvou pokladnici *
---
Autor Báček, 15.08.2009
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: takova, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

gabkin to řekl za mne,moc líbí

16.08.2009 18:11:00 | takova

Líbilo se mi to. Je to i graficky pěkně zpracované. Dávám tip.

16.08.2009 10:52:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí