Kozmická ruža..

Kozmická ruža..

Anotace: .. hmlovina NGC 7129 http://en.wikipedia.org/wiki/File:NGC_7129a.jpg

Uprostred spánku ma svetlo oblialo
robil som sa, že spím ďalej, ospalo
stočil sa do klbka.. zrazu ťah v jase
zdvihnúť ma chcel, iný pritlačil v páse

naspäť na lôžko, tak riešil som únik
sledoval bokom len cez očný kútik
to, čo sa hneď nato okolo dialo
ak toho bolo dosť, nebolo málo

vypľul som z úst wormhole, rýchlosťou svetla
skrátil si cestu - keď stopy zamietla
zas som ju zhltol, jej hrdlo mám v hrdle
a ústa v ústach.. mám od detstva dudle

najradšej zo všetkých umlčovadiel
v nahote bez plienok a spodných prádiel
som ako decko na tele i duši
v súhvezdí Cephei ku kozmickej ruži

pritúlim sa ako mládenček malý
bozkami presvedčím, aby sa stali
najväčšie zázraky lásky na nebi
verím, že ružové sny sú fér.. (že by?)
Autor Petbab, 15.08.2009
Přečteno 372x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, jedam, Psavec, padající do neznáma, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by .)

15.08.2009 22:34:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí