Zemi

Zemi

Anotace: ...

Trámy
jen tak dlouhé,
jak byly stromy...
Země,
která zpívá
o tom, co není...

Nejsem království,
jsem jen předpeklí...
Strachy blednu,
když jste utekli...

Vlny
naší krajiny
skryjí tajemství...
Divný,
ten, co nezná
české pověsti...

Ať jsi nebesy,
nebo předpeklím,
sbíráš nánosy,
i když jsme utekli...

Zíráš do nebes
varovným pohledem...
Co ptáci utekli,
už zpívat nesvedem...
Autor voedor, 15.08.2009
Přečteno 203x
Tipy 9
Poslední tipující: kouzelníček, enigman, Psavec, Mbonita, Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale nezapomenem...

16.08.2009 00:07:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí