Lež,přetvářku tu si nech a vem si ji sebou.

Lež,přetvářku tu si nech a vem si ji sebou.

Anotace: věnováno bývalému přítelovi do kterého jsem byla bezhlavě zamilovaná ale jeho přetvářka netrvala dlouho.

Pod ukázkovou starostlivostí a zájmem,
jsi mě oslovil.
Tančil jsi ladně válčík po mém,
ale tvým směrem.

Vžy jsi zpříma pohlédl
a ukojil mě líbezným slovem.
Tahal jsi za nitky,
které poslechly jen tebe.

Hrál jsi divadlo,
ale ne pro mne.
Odhalila jsem tvou masku
ale už bylo pozdě.

Tvé nesmyslné požadavky
obrátil jsi proti mně.
Cítila jsem se vina,
že nezvládla je.

Teď jsem ale sylnější,
díky přátelům.
Odcházím od tebe,
měj se sladce.

Na tvou hru,
už nepřistoupím.
Najdi si jinou loutku,
já končím.

Půjdu si svou cestou
a budu hledat rovnocenost.
Lež,přetvářku tu si nech
a vem si ji sebou.
Autor padlý anděl, 15.08.2009
Přečteno 262x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, padající do neznáma, Isquieasuus, Psavec, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dopře napsané,a pravda

15.08.2009 18:08:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí