Touha

Touha

Anotace: ...

Sbírka: Javorový list

Opojen
svým chtíčem, touhou
vydal se
na cestu dlouhou

Na cestu dlouhou
posetou oblázky
bijící do očí
jak dotěrné otázky

Kdo jseš?
Kam jdeš?
Proč nežiješ?

Udáven
svým chtíčem, touhou
nežil
chvíli moc dlouhou

Každý sám pro sebe
jak jenom umí
a proto v korunách
vítr jen šumí

Kdo jseš?
Kam jdeš?
Proč nežiješ?
Autor Morcant, 15.08.2009
Přečteno 226x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí