Záblesky

Záblesky

Anotace: žena, která symbolizuje život (třeba i ten tvůj:-) )

Upoutala jejich pozornost
fotili si ji mobilem
přibližovali detail
na její tvář
praskl displej
***
a kurva,
ulevili si
ztratila se v závoji
náhlého vzteku
fotografujícího muže
**
hádali se
kdo zato může
*
prošla kolem nich
nezvykle rychle
se slzami
*
a tehdy ty uplakané
oči poznali
byly to oči
z kterých jste vyčetli
vlastní život
*
a ten se nedá zachytit
žádným zábleskem
Autor Tomáš Přidal, 15.08.2009
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Kamil Princ, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice zajímavá báseň. Zdánlivá absurdita skrývá zlaté dno.

18.08.2009 14:19:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí