Bez názvu

Bez názvu

......

...kaluže vpíjí se do starých školních pijáků
kde marně hledám v taháku skrytém v očích tvých
neživou naději na záchranu pár posledních pocitů
mezi sochami němých tváří v letní bouři...

...vprostřed osamocené cesty mezi ničím a vším
záchytný bod posledních stop na útes
ze kterého uvidíme naši velikost srdcem
jež se volným pádem roztříští o hrany plamenů...

...a němou větou písně odvlají stránky zežloutlých příběhů
tak jako když letní vánek hraje píseň na něhu
nevšednosti všedních dní...

...tam jednou vlaštovky cestami do krajů objevů
přistanou v den poslední
a v poledni slunce nad hlavou
míjet se bude s mylnou představou...


......

tak, jako


Včera, dnes i zítra...

*



*
Autor padající do neznáma, 15.08.2009
Přečteno 284x
Tipy 22
Poslední tipující: Gudula, NikitaNikaT., bejbyyyy, Markéta G., zlomený a nanicovatý -__-, Radek.oslov.Šafárik, fialová, labuť, enigman, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pocitové, celkem aj hloubavé dílko, s nádechem smutku, jakéhosi bolu... či nenaplnění tužeb.

17.08.2009 19:36:00 | NikitaNikaT.

jakož i v sobotu ráno a v neděli večer...

16.08.2009 00:09:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí