Jáma bezedná

Jáma bezedná

Anotace: bez úniku

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Jsem svá noční můra,
kdepak černá - purpurově bílá.
Jsem svá krvelačná stvůra,
z které vytéká její temná síla.

Jsem sobě katem,
i bláznem svým.
Tvá víčka posypu kočičím zlatem,
má duše změní se na toxický dým.

Jsem ztracena v bludišti bez východu,
ztracena v srdci se šrámy.
Prokleji sebe i mého smutku vévodu,
a vrhnu se směle do jámy.

Do jámy bezedné.
Autor Satha, 16.08.2009
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Kamil Princ, Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"má duše změní se na toxický dým" - poutavý a zajímavý verš

18.08.2009 14:25:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí