Mrtvý muž

Mrtvý muž

Anotace: 10. srpna

Slyšíš mě?
Navštívil tě mrtvý muž
Mrtvý muž se zlým úsměvem
A uplakanýma očima
Nese ti dávku morfia
Co sám by si rád dal

Pod peřinou jen tiché vzlyky
Je chladná noc
Dotýká se tě
Ten mrtvý muž
Je ti to příjemné?

Nožem pod bradou
Ostřím na hrdle
Hladí tě dávno mrtvý muž

Než usneš vyčerpáním
S pohledem na kříž za oknem
Autor Bůchví..., 16.08.2009
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: Adie.80, klara07, Alasea, dablik007, Zambie, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm!

16.08.2009 14:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí