Smutnému příteli

Smutnému příteli

Anotace: Už se zbav nicneříkající tváře..

Viděla jsem déšť padat vzhůru,
viděla jsem nevrlého pána krmit ptáky,
viděla jsem blikající můru
a dokonce i suché mraky.

Ale nikdy jsem neviděla
upřímný úsměv ve tvé tváři.
Jehož bych si mohla vážit.
Autor mozec, 16.08.2009
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí