zrcadlo bez obličeje

zrcadlo bez obličeje

Anotace: i tak se někdy vidím...

krok od cíle
dál než myslíš
ležíš, sny se blíží
je půl dne, čas zamrznul

jsme zde, život nepočká
přichází noc, lůžko je čisté
ráno kapky rosy
večer odcházíme bosí
Autor Valemart, 16.08.2009
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí