Kráska a hrubián

Kráska a hrubián

Anotace: Není lehké vybrat si......

Tak už je tu zas pták nezdvořák....
...ač miluji ho převelice on nemá pro mě slova více,
jsem pro něj jen poběhlice... nebo trofej do police?
Snad mě nemá rád.

Jsem pro něj vlastně ozdobu, když s ním mé vnady svorně jdou.
Kdekoliv jej doprovázím, on mé city sviním hází...
Já se ho ale nechci vzdát.

Mluviti stříbro mlčeti zlato, nevím zdali ti on stojí za to?
Když chová se jak malé dítě, rozum nemá vždyť utrápí tě.
….namyšlený páv

Nelíbí se mi ty tvé rady. Mám jej ráda i když má vady.
On změní se zas rychle, když mu řeknu že už tři jsme.
Zase bude milý sladký, pozorný a neůplatný.
Krásný elegán.

Nevím co čekáš od dítěte, vždyť on ti ze lží smyčku plete.
A ty … hlavu do ní dáš.
Velmi podovný jste pár, kráska a hrubián.
Autor Eru Alonnar, 17.08.2009
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: breberkar, Romana Šamanka Ladyloba, sei to do
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ženy si pořád stěžujou že chtějí hodné muže ale stejně si vždycky vyberou ty zlejší a dobře to o nich ví a pak se stejně diví. A to je furt dokola :)

01.12.2018 23:07:18 | breberkar

Jj a mohu tu klidně prohlásit "já jí to říkal"

03.12.2018 10:03:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí