Neůspěch.

Neůspěch.

Anotace: nemusí to pokaždé jít

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Neůspěch na jedné,pak na druhé straně-úspěch,
nic jiného být namůže,
líc opakem rubu se vždy stane,
levá pravé ruce vždy pomůže.

Neuspěch nepozná kdo dělat nic nebude,
pak ani úspěch ho nikdy nečeká,
proto se netrap-čím více jich bude,
tím více Tě v životě úspěchů potká.
Autor jozífek, 17.08.2009
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí