S tebou…

S tebou…

Anotace: Znáte ty chvíle kdy čas není?

Každá vteřina s tebou
je jako sen,
ten pocit
jímž uvízneš v duši mé.

Každá minuta s tebou
je jako hudba,
tvé dotyky
mé tělo v melodii mění.

Každá hodina s tebou
je jako obraz,
ty barvy
co život navždy změní.

Každá noc s tebou
je jako rituál,
v kruhu
splyneme v bod jediný.

Každá noc s tebou
je jako řeka,
co po kamení skotačí.
Hýčkána korunami stromů
plyne
a krajinou se vlní,
až…
…najde svůj oceán.
Autor Kai, 17.08.2009
Přečteno 404x
Tipy 7
Poslední tipující: Házté, labuť, mamina, Květka Š., UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání...ST !

27.08.2009 13:36:00 | Házté

Též mám podobné pocity...

17.08.2009 17:08:00 | labuť

Znám,znám...

17.08.2009 10:39:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí