Říše snů

Říše snů

Anotace: Je to tak?

Krásné jsou mraky, které dopadají na zem,
ještě hezčí jsou hvězdy, co Nás berou sem...
Sem, do říše fantazie, kde nikdo nikoho neprovokuje.
Každý druhého má rád a nikdo nesmí umírat.Kde?
V duších Nás všech, co myslí na to hezké a zapomínají na to černé.
Když se vrátíš zpět do tvrdé reality, zbyde jen stín a Ty...
Žádná fantazie, ani krása, co Ti nelhala, ale jen špína, lež a závist prokletá.
Cítíš bolest taho skoku a slyšíš dunění jednoho kroku. jednoho za druhým...Klap, klap, kalp...
Slyšíš ten hlas?
Hlas Tvého srdce Tě volá, vrať se tam, kde špína a lež byla malá,
Utíkej, běž!!!
Autor Lenny, 11.11.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí