Hory

Hory

Anotace: Jen jeden velký sen kamarádky

Tam někde v dáli
vysoko v horách
hudci si hráli
a zajíci v norách.

Den se již ruší
z lesa houká výr
s úsměvem v duši
tvoříš z mléka sýr.

jediný úsměv,
podaná káva
z pastviny bučí
radostně kráva.

Slunce už padlo
za starý hrad
docela mile
večer se vkrad.

Věř děvče na snění
zítřek je v míru
osud tě odmění
měj v sobě víru.
Autor Čoki, 17.08.2009
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí