Rubikova logika

Rubikova logika

Anotace: nemusí být vždycky kaviár.... loupež, já vím, ale nikomu se nic nestalo...

Kra proplula příbojem
Ledovec třeskl rovníkem
Kruh není zahnutý
Láva studí soucitem

Den není sluncem
Měsíc je baronem
Loukou zajíc prolétl
Nehledej logiku, když přání už spí…

Jen lovec určí příští okamžik
Autor Valemart, 17.08.2009
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí