Ty

Ty

Anotace: ...

Vím, co bych udělat měla, jenže jak se to dělá?
Vím, jaké rozhodnutí mě teď čeká.
Vybrat si musím, s kým dál žít.
Chování mé musím zvolit si,
abych jednou žít mohla tam kde ty jsi.

Nic z toho už se nedá vrátit,
už to nebude jako dřív.
Mé srdce pláče, touží po lásce, rozhodnutí.
V srdci jsi, hlava tě nechce znát.
Je to jako odejít a přitom zůstat napořád.

Já jsem si vybrala.
Už vím co chci!
A ty?
Autor Gaia.M, 18.08.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí