Nerozhodný

Nerozhodný

Anotace: ...

Máme k sobě blíž
než kdykoliv dřív.
Vím jak voníš,
úsměv tvůj znám.
Vím jak po ránu vypadáš,
tak ráda vedle tebe usínám.

Jenom jedinou vadu máš,
mezi tisíci dívkami mě nepoznáš.
Mě si nevybereš,
ani nevíš, koho ty chceš.

Máme k sobě tak blízko,
není to jako tenkrát poprvé,
máme k sobě tak blízko,
ale mě zase zbyla jen pouhá naděje.

Dokud se mnou budeš chtít trávit čas,
budu tu pro tebe zas a zas.
Dokud mě budeš mít jen trochu rád,
budu tě z celého srdce milovat.

A jednou....
jednou se rozhodneš
a můj cit tím zabiješ!
Autor Gaia.M, 18.08.2009
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí