Noc

Noc

Anotace: ...

Kolem nás létají půlnoční motýli,

Slyšíme šum znavené trávy.

Kraťoučký pohled stačí nám na chvíli,

Abychom spatřili nebeské brány.


Po noční obloze velký vůz putuje,

Kola má poseta blyštivým kamením.

Severka zázraky důvěrně slibuje,

Víčka nám padají příjemným znavením.


Malinkou světlušku chytám pak do dlaní,

Kdopak by odolal takové kráse?

Kouzlo té noci zcela nás omámí,

Když svítí nám na cestu po mléčné dráze.
Autor Milady, 18.08.2009
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, danav, zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí