Zpochybňovat

Zpochybňovat

Anotace: ...

Pro tento svět
Jen pár vět:
Korupce je všude
A ještě dlouho bude
Chamtivost a nenávist
Tak člověče obrať list
Všude se dějí vraždy
Snad ne navždy
Už tu nenajdeš city
Svět je shnitý
A proto jsme tu my
Kteří se nebojí světa tmy
Rasismu a nespravedlnosti
Je naší povinnosti
Zpochybňovat věci ve společnosti!
Autor D.Angel, 11.11.2005
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

12.11.2005 09:30:00 | D.Angel

pěkná, taková rázná, za 100

11.11.2005 21:42:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí