Chvíle romantiky

Chvíle romantiky

Anotace: ***

Stoupám po schodech,
tají se mi dech,
vyšplhám nahoru,
vidím nádheru,
krásný výhled do dálky,
na obloze žádné mraky,
obzor barví červánky,
chvíle plná romantiky.
Autor Jarka, 18.08.2009
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Gudula, Květka Š., nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí