Spím

Spím

Anotace: ...

Spím, spím, spím a sním
Sním, sním, sním a vím
Že není skutečnost
Že není to co je tak krásné
Že neexistuje věčnost
Že vím, že je to jasné

Ale přesto věřím na sny
Už se dávno nebojím tmy
A doufám, že se splní v den
Ten krásný sen
A budu křičet ještě
Víc toho deště

Víc deště co chladí
Víc deště co nám nevadí
Budeme pařit a hudbu hrají
A naše vlasy v bouřce vlají
Generace co má smysl
Generace co neničí mysl

Věčná hudba
Není nudná
Poslouchat a žít
Životem být
Hudba je život náš
Však i ty to znáš
Autor D.Angel, 11.11.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny jsou krásné, ale můj pohled na svět se nezměnil!

12.11.2005 09:30:00 | D.Angel

moc pěkný, sny jsou krásný

11.11.2005 19:50:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí