Blázínek u řeky

Blázínek u řeky

Anotace: to jsem si jednou seděl na nábřeží a pozoroval lidi okolo sebe a okolo řeky...

Kalhoty v barvě řeky modré,
těsně pod kolony až k pasu vytaženy,
triko bílé jak nádherné obláčky jara,
sem tam jen flek, úsměv na rtech.

Do řeky jenž k mořím míří,
svá přání pro labutě, ty děti vody,
ve věčné houpání svého těla,
kousíčky pečiva z ruky bez třesu rozdává.

Vrba, ta se smutnými listy,
kreje před palčivou bolestí slunce,
co v tak nádherný den svět vykouzlil,

Jen turistou tak na návštěvě být,
s foťákem v ruce navždy si ho zvěčnit,
a úsměv při té vzpomínky vždy mít…
Autor Láďa, 18.08.2009
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Churry, Kars, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, chtělo by to fotku, bylo by to dokonalé

18.08.2009 13:24:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí