Neztrácej své já

Neztrácej své já

Anotace: ......

Mé okno zavřené
na mříže dřevěné
tvůj vyprodaný sál
zůstává prázdný dál
tohle jsou chvíle zlý
kdy nikdo nic nepoví

Neztrácej své já
vždyť ona tě zná
Neztrácej své já
je snem co se zdá
Neztrácej své já
on rád tě tajně má
Neztrácej své já
hloupý blázen jsem já

Naše svíce dohořívá
plamen v srdci uhasíná
baladu smutku dozpívá
když se nikdo nedívá
zvonky štěstí jenom hrají
živé tóny v sobě mají
Autor Giginka, 18.08.2009
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, Mišiačik, Radek.oslov.Šafárik, Markéta..
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká básnička, hlavně závěr. Umím si ji představit zhudebněnou.

31.08.2009 17:55:00 | Pevya

malá smutná balada, krásný závěr

26.08.2009 22:58:00 | hašlerka

koniec ma úplne dostal a veľmi pekná myšlienka básne...ST!

23.08.2009 21:09:00 | Mišiačik

Máš krásné básně!! děkuji za komentík :-)

22.08.2009 08:20:00 | Markéta..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí