Kočičí oči

Kočičí oči

Anotace: ..

Zase a po znovu
hledí kočičí oči ven,
přemýšlím,
jestli to všechno je jen sen,
zdající se za ranního večera.

Všechna touha
a naděje pro vždy zmizela.

Snesla se jako bílá vločka
zrajících červánků,
a usnula navěky k věčnému spánku.

Zeleném stromoví odráží se rosy třpyt,
že by poslední slzy naděje?

Bohužel obilí už se neseje,
vítr rozvál její sluneční svit,
tichou píseň brouká si pod fousy,
co bude,
bylo či není,
a proč existuje utrpení.

Teď jen hledám ty vzpomínky
v kočičích očích.
Autor Lenullinka, 18.08.2009
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Bíša, labuť, Psavec, Vlk v rouše, padající do neznáma, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí