Trápení

Trápení

Anotace: ???

25.12.2008 00:40

Trápení

Pověz mi co Tě tak trapí
pověz mi co Ti tolik ublížilo
pověz kdo Ti tolik ublížil
trápení je to co vnás nejvíc zakořenilo
to co nám nedá klidu ani ve spaní
trápení ten nejhorší citový vněm
trápení s vypáleným cejchem na těle
trápení nejhorší bolest v nás
trápení jež nás tolik postihlo
trápení a temný Anděl ukryt v nás samých

Jsem temný Anděl
vím očem je řec
nejsem nato hrdý
však nevybral jsem si to
vím co je trápení
na svá bedra jsem to vzal
nechtíc však jen proto
že jsem miloval
a nevzdal se své lásky
a svůj božský andělský život
za temného Anděla vzal
smrti se nebál
neboť jsem miloval
a milovat nepřestal

Jsem temný Anděl
jež jde svým životem dál
osamocen za svou láskou.
Autor JarekBrnoCz, 18.08.2009
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí