Ledová královna

Ledová královna

Anotace: Komu už nic nezbylo, jde prosit Ledovou královnu...

Sbírka: Slova v kalužích

Leží ve své posteli
Čeká na něžný dotyk
Rukou, jenž jí osmělí
Rukou, jenž napíší noty

Stiskni její paži
Třese se ti ruka
Že dotýkáš se královny
Která způsobuje muka

Co si budeš přát, ona ti splní
Nesmíš ale řvát, to ji neoslní

S ní poznáš to pravé nebe
Polib jí a ona to špatné dostane z tebe

Ale věř, ona ti není rovna
Je to jen Ledová královna
Autor Bourdon d'Charpiott, 18.08.2009
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí