pocit při hádce

pocit při hádce

Anotace: ...........

zas je tu ten hlas, zas je tu ten hlas,
když zas sypou se na mě nesmyslné výčitky
já už vidím se daleko za hory, za moři
z okna se dívám a minuty snad stojí
já nevím jak dál,proč to tak bolí

ví, že se vrátí ve vetší síle,
pak nezbyde ti než z okna zamávat své víle
odkývat všechno a spočítat čas
s touhle myšlenkou usíná se ti snáž
i když víš , že zbaběle se chováš
snad se jednou do těch hor schováš
Autor Eiréné, 18.08.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí