Dreamtrip

Dreamtrip

Anotace: ... uprostřed ničeho až do ničivého konce.

Dreamtrip

oslabující úsměv jednorožce a klopýtající hodiny na zdi
zelený smutek v jejích očích a vpichy na tvém předloktí
ruce z olova klesající na podlahu a mrtvý stín dítěte
pohled přes zamlžené okno do dvora a zjištění své samoty
dřevěné světlo ozařující špínu mezi prsty a křivé zrcadlo
vyhlížení absolutismu a víra v lepší spánek tě oslabují
šedý vlk cení čelist a prach se zvedá ze železných poliček
cizí dlaň natažená k tvé tváři a to divné vibrování chodidel
rýhy života jsou kratší než zápalky a ve vzduchu cítíš chemikálie
oslňující paprsek fosforového měsíce a slzící hvězdy
klečící osoba v obklopení zvadlých květin a sebeobětování
příliš dlouhá a nudná cesta ven z pekla do bílého nebe
zneužívání důležitých informací a jednoduché myšlenky
vymýšlet a seřazovat své výmluvy a neomlouvat svou pravdu
tisíc zlomených pohledů na tvé zubožené tělo a tvář
s vůní černé kapaliny vytékající zpod kůže na krku
stříbro proudící žilami až do úplného selhání hrdosti
kroutící se dívka s trikem v ruce a s polonahým stínem v posteli
zpochybňování své vlastní dokonalosti a čekání na perfektní ráno
modré pondělí a poté růžová špína nedělního večera
obyčejná melodie přehrávající špatný osud zmařeného talentu
a neochota přiznat si nezájem o skutečný svět
pár minut euforie a poté pár dnů zklamání z nezdaru
náhrada v podobě plyšových doteků nevinné duše
a nesmělý výraz nahrazují zkušená slova o nesmrtelnosti
jak špatný je tenhle způsob, jak špatný je tenhle čas mimo čas.
--------------------------------------------------------
je pozdě přemýšlet o výhodě tady toho všeho,
protože jediná výhoda tohoto způsobu je, že netrvá dlouho...
Autor fiXXXer, 19.08.2009
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: stravla, Jana M., Ja-Mijina, páááááááá, al-pacino
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nehledat výmluvy a přiznat pravdu sám sobě,je v tomto případě velmi těžké.Ale i polovina vítěztví.

19.08.2009 21:21:00 | stravla

ta je speciálně vybraná z archívu pro Romanu, která píše, že ji mé básně rozesmívají a všechny jsou odhadnutelné ...

19.08.2009 17:45:00 | fiXXXer

souhlasím..turek, co nelze vypít..silná..lomcující

19.08.2009 12:47:00 | páááááááá

Trochu moc silná káva na to, jak jsem dnes po ránu naložena. Ale život už je takový.

19.08.2009 10:31:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí