Přátelství

Přátelství

Anotace: hmm..není co dodat..myslela jsem si to, když jsem tohle psala...součastnost je..zajímavá??...(opět)děkuji za nápad jednomu z nejskvělejších človíčků na nejen týhle planetě..

"Asi fakt byl to jen sen.
Bohužel ty probuzení
vážně nebejvaj vždycky příjemný."
Něco takovýho ještě včera, věř,
chtěla jsem ti říct..
Pak jen tiše dodat:
"Možná se radši nikdy neprobudit,
i když v bezesném spánku..
promiň, bojím se.."

Myslela jsem
Na hrůzu a děs
v životě bez tebe.
Jak anděl na Zemi,
co přistřihli mu křídla
a nemůže zpět do nebe.

Však po tom co jsme si
spolu promluvili,
tak trochu zdá se mi
že ti dva, přítel a přítelkyně
opravdu musí být přáteli.

"I'm gonna draw a picture,
a picture with a twist
I'll draw it with a razor..
blade, I'll draw it on my wrist"

Napsala holka pošetilá,
co naděje předem zabila..
Byla blbá,
však potom zjistila,
že přesně tak to taky chtěla..

Že jako kámoši si možná
můžou být ještě blíž..
A i když se probudíš z krásného snu
Může tě překvapit slunečný den..
Autor DNA, 19.08.2009
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Holmy, stravla, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj... http://liter.cz/Basne/252327-view.aspx

27.08.2009 11:54:00 | Holmy

líbí se mi tvoje polemiky ST

19.08.2009 21:02:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí