Básníkovo zoufání

Básníkovo zoufání

Anotace: takhle to dopadá, když tuleby nemá o čem psát... tak napíše o tom no... :)

Mám u srdce bol
a chvění v rukou
osud si vyžádal
opět daň krutou.

Prosím múzo,
kde jsi?
Kam jsi odešla?
Proč už mě nelíbáš?
Pomoz mi zas psát,
proč mě se vyhýbáš?

Chci tě tu,
vrať se mi zpátky zadními vrátky,
kterými jsi odešla
a ta zůstala otevřená.

Vždyť já byl tebou,
ty zase mnou
vzpomínáš...?
krásné to chvíle
kde jen teď jsou...?

Vedla jsi mou ruku
po prázdném listu,
vrať se mi,
já modlím se ke Kristu.

Byl jsem tvým perem,
kde jsi, vrať se,
budem zas jeden...
Autor tuleby, 26.10.2004
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí