Křehký slib

Křehký slib

Anotace: Neslibuj nikdy to, co nesplníš.

Smělý holub pravil sobě,
že křehký je jeho kruh,
že nedá hold moudré sově,
ač ví, že má jistý dluh.

Sám odlétá do krajin,
přepíná své síly,
brodí se příkrým bažin,
neočekáván v síny slávy.

Mnohé už zakusil na cestě,
mnohokrát si řekl dost,
mnohokrát lhal sám sobě,
však nespálí svůj most.

Léta plynou s davem,
měsíc nás zve k tanci,
však holub je svým sokem,
co nezná svoji šanci!
Autor boomslang, 19.08.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí