Někdy si připadám jak pták

Někdy si připadám jak pták

Anotace: ..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Někdy si připadám jak pták,
který má křídla slepená medem.
Jak lehce zavoní mu vlčí mák,
v tomto kraji mrazivě šedém.

Někdy si připadám jak pták,
který krouží nebem.
Je král sokolů nebo vladař strak?
Jednou se zasytí mršinou, podruhé suchým chlebem.

Někdy si připadám jak pták,
a čekám až mne sestřelí.
Až padnu konečně naznak,
tak snad to bude tuto neděli.
Autor Satha, 20.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Kamil Princ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň mě zaujala příjemným rýmem, skvělým námětem a mrazivým zakončením.

23.08.2009 07:28:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí