...........

...........

...v nočním temnu vše kolem zmírá
hladový měsíc hvězdy nebi sžírá
a v srdci navždy prázdná díra
bez svitu naděje v očích
jež každé ráno slunce prokleje
v dlaních pár vyprahlých stop
nevinných lidí ze vzpomínek
boří se jak písčité hradby
nedobytných tužeb pod monzuny
ve vlasech žár a v kalužích
stín věčně nenasytného měsíce...

...nemizí....
Autor padající do neznáma, 20.08.2009
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Lenullinka, Petbab, Kubino 2, Květka Š., zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slyším.. tiše poslouchám

20.08.2009 22:08:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí