Tučňáčkovej salát

Tučňáčkovej salát

Anotace: Jedna vzpomínková

když chceš uvařit tučňáčkový salát
musíš se pozvat do cizího bytu
koupit nejlevnějšího tučňáka v konzervě
balení těstovin a plechovky zeleniny

půjčit si hrnec
osolit vodu
zapnout sporák
otevřít kořalku

a než se těstoviny uvaří
skočit si zakouřit na chodbu
obvolat pár zhrzených milenek
a pokecat o budoucnosti

zapomenout na zítřek
pustit si pár kultovních komedií
a co bude se salátem je už vlastně jedno

jen pozor na makrelu
to pak tolik nechutná
Autor BaD, 20.08.2009
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...

20.08.2009 23:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí