Proroctví

Proroctví

Anotace: některé věcí prostě víte...

Zasvěceni dávnému proroctví
přišli jsme přihlížet
tomu co přijde.

Nebe nám padá do očí
a chladná zem objímá naše chodidla.
Studený vítr šeptá mi do uší
svou tesknou píseň již složila odvěká pravidla.

Chvěješ se, bojíš se
já už dávno ne
Tvá ruka najde si ruku mou
a já ze zbylých cárů mého srdce
poskládám a daruji ti tuto chvíli
a v tvé ruce
nechám ruku svou.

Vzduch naplněn proroctvím
požírá naše duše,
jako vlk
krmící se bezmocnou ovcí.

Držíš mě,
já nechápu proč.
Cítím tvé teplo,
ty můj chlad
to můj vlk již
ukojil svůj hlad.

Já chladná a odevzdaná
ty neklidný
držíš mne za ruku.
Tak stojíme ještě chvíli
než to přijde
a nebude už
žádné příště.
Autor Trauma, 20.08.2009
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: Zefi, PavelM, bez nápadu na přezdívku..., Veselý Drak, Radek.oslov.Šafárik, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smekám a klaním se, bravo

21.08.2009 20:05:00 | L. Šebestián Borský

vítej na Literu, pěkný úvod;)

21.08.2009 17:09:00 | bez nápadu na přezdívku...

Traum = německy sen,
co trápí, to musí ven!
Piš, pro naše čtení, sem piš,
obohať naše poznání
a sobě - ulevíš... :)

20.08.2009 22:32:00 | Veselý Drak

nevidět,neslyšet
jenom tak lhát
počítat vteřiny
z prodlení/ST/

20.08.2009 18:06:00 | Radek.oslov.Šafárik

To, co přijde...kdo ví...co čeká na člověka..

20.08.2009 17:11:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí